DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

fredag 15 januari 2010

Vecka 2 - flera tunga beslut men framtiden ser ändå ljus ut.

Den här veckan började med en lyckad inskolning men som tyvärr avbröts efter onsdagen, Ivar kommer att gå tillbaka till sitt gamla dagis. Jag är mycket ledsen över att behöva säga adjö till Ivar, men glad över att Ivars matte och husse kommer rekommendera andra hundägare som söker dagplats åt sin hund att vända sig hit. Ev. återkommer Ivar i framtiden om tidpunkten är bättre. Om så blir fallet så välkomnar vi honom med glädje.

Hur har det då blivit med Idefix? Idefix matte och husse följde inte det muntliga avtalet som gjordes när hans inskolning påbörjades, så jag anser att inget ytterliggare avtal bör slutas och de har förlorat sin deltidsplats.

Nästa vecka blir en händelserik sådan.
På måndag börjar Prao-eleven Malin som ska vara hos oss i två veckor. Malin har gått hundmöteskurs hos Freedom dogs med sin hund Tuva som hon nu tränar Agility med.
På måndag får hundarna även stifta bekantskap med hunden Borka, om allt går väl så börjar Borka sin inskolning redan på tisdagen.
Och på tisdagskvällen kommer jag att stifta bekantskap med en tik på 2,5 år som förhoppningsvis kommer att börja sin inskolning 1 februari.

Njut av snön medan den är kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar