DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

tisdag 25 maj 2010

Tisdag 25 maj

Grabbarna har vuxit upp, snyft? Idag är Ixxi här. Hon är ju bara halvåret och då märker jag tydligt skillnaden mellan henne och grabbarna och framför allt skillnaden på Fonzi när han började (vid hennes ålder) och nu. Den enda som orkar med Ixxi och hennes upptåg är Zack. Fonzi vill vara ifred och försöker sova hela tiden. Med mitt stöd så får han vara ifred också. Borka är kär (som vanligt) och vill bara en sak, något som både jag och Ixxi tröttnat på så han får inte vara med och leka.
[9:10] Äntligen... 3 trötta hundar som sover på varsin fäll. Vi kommer att gå ut igen vid elva och sen vid två/halv tre.
[15:16] Nu har vi varit ute i skogen nästan en timme. Fonzi fick ett av sina släppa-lös-all-energi-fnatt precis när vi skulle gå ut så vi gick rakt ner i skogen, sen blev det lina på Ixxi och Zack medan Fonzi och Borka fick springa fritt. Och i nästan tio minuter, nej mer, sprang de runt runt runt och jagade varandra allihop. Ja, alla tre ungahundar, Zack nöjde sig med att nosa runt och bara vara. Sen vi kom in har Ixxi fått mat och nu ligger alla med varsitt tuggben och varvar ner. Nu är det vila som gäller tills hundarna börjar gå hem. Men det brukar aldrig vara någon som inte sover på eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar