DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

lördag 8 augusti 2009

Inomhusbilder (1)

Jag har fortfarande en grind att sätta upp mellan hallen och personalrummet/köket och lite hyllor att få upp här och var så att pärmarna kommer bort från bord och dyl.

Här kommer i alla fall lite bilder...

Hundarna Archi (daghund), Hercule (gäst) & Texas (gäst) hjälper till att visa skalan.Whiteboardtavlan finns mest för min egen skull, men här skriver jg relevant information - som t.ex. ifall jag har någon kurs efter stängning och när eller om någon inskolning är på G.

Uteplatsen ska fortfarande rensas lite, men här ser ni en av liggplatserna.
En mycket uppskattad hundfilt på en mycket uppskattad dyna.

Texas testar matbaren som under dagtid kommer att bära två vattenskålar och under dom kommer en tredje att stå.

Här under kan man också ligga, vem som väljer den platsen återstår att se. Personalhunden Lady tycker att man ser väldigt bra därifrån, både in i hundrummet, hela Personalrummet och ut mot hallen.

Här ser ni Archi som leker i hundsoffan. I högra hörnet skymtar en grön väska som jag fyller med hundgrejer inför mina kurser, och på den vita f.d. byrån numera hundmöbeln skymtar lite böcker som väntar på att få komma upp på en hylla.

På den här soffan får man sova under vilan och leka innan eftermiddagspromenaden.
Bredvid ser ni matbaren som Texas provade i en bild ovan.

Mellan hundmöbeln och soffan finns ett litet krypin som uppskattas av hundar som vill vara ifred en stund. Hundar som lägger sig dör kommer att få vara i fred, helt klart.

Här ser ni de två liggplatserna i hundmöbeln. Här får valpar plats att ligga, t.ex. Fonzi.
Uppskattat var det av Hercule (Fransk bulldogg).

På denna golvyta kommer all kloklipning och fästingplockning att ske. Här kan man även leka min sin hundbästis innan eftermiddagspromenaden.

Här kommer alla koppel att hänga, även selarna om de får plats.
Dörren leder till personaltoaletten.

Här ser ni grinden mellan hundrummet och personaldelen. Hercule försöker med en tygråtta locka Archi till lek. Och som ni ser har Archi lämnat soffan och den lila apan.

Här ser ni ytterliggare två vattenskålar.

Självklart måste man ha någonstans att hänga upp bajspåsar och vattenflaskan som ska med på promenad så man hittar grejerna.

Man kan ju göra som Archi, ligga under personalbordet och sova (tills jag kom med blixten).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar