DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

tisdag 29 september 2009

Hej Jacko & Emmi!

Nu på eftermiddagen var vi och träffade två äldre hundar som behöver hjälp med rastning ibland. De är för gamla för att npassa sig till ett helt nytt sätt att leva, så därför kom vi överens om att de ska få vara hemma hos sig och så kommer vi och hämtar upp de istället de dagar vi ska rasta de.

Vi träffades vid Lunda ängar och hundarna fick hälsa ordentligt. Zack blev dödspolare med tiken som är en blandning mellan border collie och collie. Den andra hunden, Jacko, är en blandning från spanien. Han är helt blind, men verkade tycka situationen inte var helt fel, och han gillade mig vilket ju är positivt. Han gav både Zack och Fonzi varsin snyting när de kom för tätt inpå på fel sätt, men sen var det bra.
Vi följde med de hem så att jag fick se var koppel och sånt hänger. Vi gick härifrånvid kvart i tre och kom tillbaka så sent som tio över fyra.

I natt kommer både Fonzi och Zack sova gott. Imorgon blir det nog lite kortare promenader än vanligt och mycket vila. På torsdag ska vi gå ut med Jacko och Emmi första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar