DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

måndag 28 september 2009

Uteblivet hundmöte men ingen besviken för det.

Idag hade vi stämt träff med en kvinna klockan 9.00. Det vill säga med henne och hennes hund. Paret uteblev dock och eftersom att hon ringde från skyddat nummer och inte heller lämnade något nummer så kunde vi inget annat än att fortsätta vår promenad på egen hand.

Men inga hundar besvikna för det, när vi stod och väntade och precis hade gett upp (ca 9.20) kom en herre med en hund som gärna ville leka. Jag har träffat honom förr och hunden när jag passat andra hundar och vet att den hunden är trevlig.
En blond hanhund på 10 månader. En mycket mjuk unghund men med stor sexuell lust, vilken gav honom en snyting från Zack. Alla tre brottades i flera minuter, t.o.m. Fonzi som annars brukar flänga runt och vilja bli jagad.

Så vi var m a o inne tidigt idag eftersom att vi startade hemifrån mig redan klockan 8.30. Just nu har båda hundarna gått och lagts ig att vila en stund, men den senaste halvtimmen har de annars ömsom suttit ute och njutit av den svala luften men värmande solen ömsom lekt med grisen och ankan som jag fick i present av Fonzis matte igår. Zack är totalt överförtjust i båda leksakerna så de kom igång ordentligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar