DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

torsdag 24 september 2009

Lite annorlunda dag.

Idag provade vi något nytt. På förmiddagen tog jag med mig slalompinnar, agilitytunnel och hoppring och så gick vi till Lunda ängar. Fonzi fullkomligt älskade allt. Tunneln gick han igenom gång på gång på gång och pinnarna hade han kul med att försöka parera. Hoppringen - där märktes det att Fonzi inte är redo för den rent kroppsligt. Den får vi återkomma till när han närmar sig året. Zack var lite mer betänksam. Han gick in i tunneln en gång men kom rusande ut igen. Pinnarna var roligare och ringen gick han gärna igenom, men det där med att hoppa - vad är det?
Förutom de kroppsliga aktiviteterna så passera oss en hel del människor med hundar, förskoleklasser och en och annan cykel eller permobil. Det var mycket konstigt att se på och massor som hundarna var tvungna att avstå att hälsa på.
Ingen långpromenad idag alltså, men det är bra med annat ibland.

På eftermiddagen stod regnet som spön i backen. Båda hundarna fick kappor på sig och vi var ute i... mm.. hela 20 minuter! Efter det så har hundarna sovit i två-tre timmar.

---------------

Nu lite informationsuppdateringar...

Förutom lilla Zion så har jag fått en förfrågan om en annan liten hund som ev. vill gå hos oss på dagarna heltid. Men vi har inte hörts av på telefon ännu.

Däremot så ringde bara för en stund sen en kvinna med en liten Shi-tzu. Hon vill ha sin hund hos oss ibland. Så henne och hennes hund ska vi träffa på måndag förmiddag. Så får vi se hur det går.

Och bara en liten stund efter det så ringde en kvinna med två lite äldre hundar; en spansk hanhund och en border collie/collie-tik. Hon behöver hjälp med promenader ibland och bor alldeles i närheten. Jag vet att jag har en viktgräns på 20 kg, men en gammal tik som inte orkar så mycket själv det ska nog gå bra. Eller ja, det får vi ju se på tisdag! För på tisdag e.m. då ska vi träffa det herrskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar