DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

onsdag 25 november 2009

Fonzi sa Hej Mini, Hej Molly!

Idag kom de spanska tikarna Mini & Molly på besök. Mini och Molly söker dagplats hos oss.
Lady och även Fonzi var här när Mini & Molly kom hit. Fonzi var helt till sig utomhus och ville leka leka leka. Men när vi kom in lugnade han ner sig. Tjejerna var lite avvaktande och kände inte för att leka just idag. Fonzi accepterade det ganska snart men ville då ha uppmärksamhet av alla tvåbenta istället... Ja, ni kan tänka er. Det är inte lätt när det plötsligt kommer nya hundar - han som brukar sova den här tiden!
Lady fick inte nöjet att hälsa inomhus så mycket, varje gång vi gjorde ett försök skällde hon bara ut de. När Fonzi hade gått och även M&M så gick jag och Lady på en promenad. Då mötte vi M&M som hade rastats innan de skulle till bilen. Då förstod jag på Lady vad det egentligen var frågan om. Hon gillade Molly. Skällandet inne var dels osäkerhet men även glädje. Det är inte alltid så lätt att förstå en gammal dam som inte alltid själv vet vad hon menar. Hon vill ha kontakt och lek men vet att hon egentligen inte orkar eller har fysiken för det. När man är 13 år är man trots allt ingen ungdom längre.

Jag är helt övertygad om att med tiden så kommer Lady och Molly bli bra vänner och Mini & Lady kanske inte älskar varandra men accepterar varandra.

Förhoppningsvis kommer Mini och hälsar på igen redan på tisdag och kommer då att få träffa både Fonzi, Zack & Idefix. Molly kommer tillbaka den 8 december och träffar hela gänget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar