DAGMATTE, HUNDKOMPISAR, PROMENADER, LEK OCH AKTIVITETER.
Välkommen!

måndag 23 november 2009

Lite fler intressenter.

Jag hoppas att det är ett litet uppsving på väg, efter att senaste tillskottet sedan slutade så har jag varit lite orolig.

Onsdag blir en hundfylld dag för mig, och mycket intressant. På förmiddagen ska vi träffa Idefix, en dvärgschnauzer, som hoppas få plats hos oss. Samma hundtyp som Zack och lady och samma ålder som Fonzi talar lite emot honom. Talar för honom gör hans storlek samt hans lugn när han var här och hälsade på en kväll i förra veckan. Så vi hoppas på det bästa.

När hundarna har gått hem sen, så kommer två tikar på besök. Det är två spanska tikar, den ena 3 år och den andra troligtvis lite äldre. Båda kastrerade. Det som talar för dessa tikar är först och främst att de är just tikar, deras storlek på ca 14 resp 10(?) kg, att de är kastrerade, mina fördomar att spanska hundar är bra hundar samt deras ålder. Det som ev. kan tala emot de är att det känner varandra redan och enligt den enas matte har en förmåga att "gadda ihop sig".
Som tur är så är det inte båda eller ingen, utan om bara den första passar in i gruppen så vill den ändå ha en plats.

Mötet mellan Zack & Fonzi och dessa tikar kommer att ske någon gång i nästa vecka om allt går som det ska på onsdag. Lady kommer de att möta på onsdag.

Is it all coming together?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar